پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۵:۳۵
شهید جمهور ما مصداق بارز سرّ الهیِ اخلاص بود

حوزه/کارشناس مسائل سیاسی، گفت: شهید جمهور ما مصداق بارز سرّ الهیِ اخلاص بود. به تعبیر سخنگوی دولت ایشان، شهید رئیسی در برابر هجمه‌های رسانه‌ای و هوچی‌گری‌ها تنها بر یک اصل تأکید داشتند و آن "کار برای خدا" و "گره‌گشایی از کار مردم" بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین براتی غروب امروز در اجتماع بانوان با عنوان یاران خراسانی که در میدان انقلاب اصفهان به مناسبت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد ملت ایران، اظهار داشت: مذهب تشیع در سرتاسر تاریخ خود لبریز از اعجاز و معجزه است. امروز ما در نقطه خاصی از تاریخ ایستاده‌ایم؛ دورانی که می‌توان آن را پرده غیبت مضاعف نامید؛ چرا که ملت اکنون هم در پرده غیبت امام زمان (عج) و هم در پرده غیبت نائب ایشان (امام شهید) قرار دارد. در چنین لحظات حساسی است که خداوند یک ملت را برای مأموریتی بزرگ مبعوث می‌کند.

وی با تبیین جایگاه ویژه زنان در مسیر ولایت، خاطرنشان کرد: تاریخ شیعه گواهی می‌دهد که نیمی از بار ولایت همواره بر دوش زنان بوده است؛ از کوچه‌های مدینه تا حماسه کربلا که حضرت زینب (س) نیمی از ماجرا را پیش برد. حتی در میان ۳۱۳ یار خاص حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنافداه) نیز طبق روایات، ۵۰ نفر از بانوان هستند. این حضور شما در میدان، استمرار همان قیامی است که مرکزیت آن از قم آغاز شده و طبق وعده کتاب تاریخ قم، این حرکت تا ظهور امام زمان (عج) ادامه می‌یابد و پرچم را به دست ایشان می‌رساند.

اخلاص؛ کیمیای مدیریت شهید رئیسی

کارشناس سیاسی با بازخوانی سیره شهید آیت‌الله رئیسی، اخلاص را جوهره اصلی شخصیت وی برشمرد و تصریح کرد: شهید جمهور ما مصداق بارز سرّ الهیِ اخلاص بود. به تعبیر سخنگوی دولت ایشان، شهید رئیسی در برابر هجمه‌های رسانه‌ای و هوچی‌گری‌ها تنها بر یک اصل تأکید داشتند و آن "کار برای خدا" و "گره‌گشایی از کار مردم" بود. حضور ایشان با عمامه خاکی و عبای گِلی در میان سیل‌زدگان و روستاهای دورافتاده، نه برای نمایش در برابر دوربین، بلکه برخاسته از مسلکی خالصانه بود که در اعماق وجودشان ریشه داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین براتی با تبیین مفهوم قرآنی نصر عزیز از حتمیت پیروزی جبهه حق در برابر ناملایمات خبر داد و تأکید کرد: طبق وعده‌های صادق ائمه معصومین (ع)، پرچم این انقلاب که با خون مطهر شهدا و اخلاص امام شهید برافراشته شده است، توسط رهبری معظم به دستان مبارک حضرت ولی‌عصر (عج) سپرده خواهد شد.

وی با اشاره به آیات مبارکه سوره فتح، به تشریح تفاوت نصر عزیز با سایر نصرت‌های الهی پرداخت و اظهار داشت: نصر عزیز، پیروزی منحصربه‌فرد و شگفت‌انگیزی است که در طول تاریخ نظیر ندارد. همان‌گونه که در صدر اسلام، برخی به حرکت پیامبر (ص) برای فتح مکه می‌خندیدند و آن را ناممکن می‌پنداشتند اما اراده الهی محقق شد و فتحی غریب رقم خورد، امروز نیز ما در آستانه چنین نصرت بزرگی قرار داریم.

وی بر حفظ آرامش و ثبات قدم در مسیر انقلاب تأکید کرد و افزود: هیاهوی جامعه و برخی ظواهر ناهنجار نباید دل شما را بلرزاند. این ناملایمات گذراست و نصرت عزیزی در راه است که قله‌های بلند فتح را پس از دوران پیامبر (ص) بار دیگر فتح خواهد کرد. ما در نقطه‌ای از تاریخ ایستاده‌ایم که پرچم اسلام به دست امام عزیز ما، که فرزند برومند امام شهیدمان است، به صاحب اصلی‌اش تحویل داده می‌شود.

کارشناس سیاسی این افق روشن را نه یک تحلیل شخصی، بلکه وعده تخلف‌ناپذیر معصومین دانست و خاطرنشان کرد: این حقیقت که پرچم انقلاب به دست منجی عالم بشریت می‌رسد، وعده قطعی امام صادق (ع) و مورد تأکید روایات متعدد است. ما بر این عهد ایستاده‌ایم تا صفحات تاریخ را به زیبایی ورق بزنیم؛ به‌گونه‌ای که تاریخ در آینده شهادت دهد این ملت چگونه پرچمی را که روزها و شب‌ها بر دست گرفته بود، به دست منجی عالم رساند.

حجت‌الاسلام براتی با اشاره به رسالت جهانی ملت ایران تصریح کرد: همان‌طور که رهبری معظم فرمودند، ملت مسلمان ایران برای نجات تمام بشریت تلاش می‌کند. این پرچم منقش به لفظ جلاله الله، نماد اراده مردمی است که خستگی را نمی‌شناسند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha